Get Adobe Flash player

Indholdsfortegnelse

Kapitel 3

Overgreb, som var skide ubehagelige

Gamle mænd udnyttede min krop, som min forældre kendte udmærkede. Kun min far kendte til det første overgreb, hvor han skældte hans ven ud, men da han ikke tror noget ondt om mennesker omkring sig, fortsatte overgrebene!  

I starten syntes jeg, at de mange forskellige mænd, som far kom hjem med ude fra sit arbejde, var meget flinke og rare. Jeg ved selv, at det var, fordi jeg savnede en far, som var mere hjemme og viste mere interesse for sin familie.

Især en herre ved navn Bo, som også viste mig meget interesse, blev en slags familiemedlem i vores familie. Han fik et godt forhold til mor, da han var fraskilt og havde en søn, som var et stor savn for ham. Mor var meget god til at snakke med andre om deres problemer. I denne episode burde det have været hendes egen mand, hun skulle have snakket med i stedet. Men som jeg kendte min far, havde han altid fejet problemerne ind under gulvtæppet, og han spillede et godt skuespil på, at alle var lykkelige og alt problemfrit.

Bo overnattede hjemme hos os den første besøgsaften. Jeg fik lov til at sove hos ham, det syntes jeg var sjovt, fordi han var så flink. Han prøvede at røre ved mig den første aften, men han voldtog mig ikke. Næste dag gav han mig en kæmpe pose slik og jeg syntes, at han var en meget flink mand. Derefter blev jeg rigtig Bo's pige. Han legede lidt mere med mig, men han voldtog mig ikke, som mange andre syge mænd gjorde senere.

En lørdag aften holdte far og mor en fest for deres venner, hvor vi børn også var med. Der var en af mine forældres venner, Ib, som blev meget interesseret i mig. Jeg tog det meget positivt, fordi han gad, at sidde med mig på hans skød og han talte meget med mig. Senere på aftenen trak han mig ud i vores garage. Han fortalte mig, at far havde en meget grim bil. Han begyndte at trække bukserne af mig og han løftede mig op på motorhjælmen. I det samme kom far og Bente (Ib's kone) ud i garagen og de så meget forskrækkede ud. Jeg ved ikke, hvad deres mål var at lave derude. Far tog Ib med ud i haven, men hvad far sagde til ham, ved jeg ikke. Bente tog mig med ind i huset igen. Hun spurgte mig på vejen ind, hvad vi lavede. Jeg svarede, at det vidste jeg ikke. Men kort tid efter kørte både Bente og Ib hjem fra festen. Hvorfor kunne far tie, om sådan en hændelse i stedet for at fortælle mor om det. Jeg ved, at mor var blevet meget vred og hun ville have anmeldt det til politiet, hvis hun havde vidst noget om dette.

Om mandagen efter festen legede jeg ude på gaden sammen med nogle af mine legekammerater. På dette tidspunkt var det om formiddagen og jeg havde været omkring 6 år. Ib kom i hans bil og kaldte på mig. Han spurgte, om jeg ville med ud og køre en tur. Jeg satte mig ind ved siden af ham. Vi kørte ud i skoven og ud til far's og hans jagt hytte. Han fortalte mig alt om dyrene og viste mig den flotte jagthytte. Pludselig lagde han mig ned på gulvet og voldtog mig. Jeg kan huske, at jeg græd og ville væk, men han holdt mig nede. Bagefter satte han mig ind i bunden af bilen og kørte mig tilbage til Støvring. Han sagde, at hvis jeg fortalte andre om dette, ville han slå mig ihjel. Jeg lovede ham, at jeg ikke ville sige noget til nogen om dette. Midt inde i Støvring by satte han mig af og jeg skyndte mig hjem. Jeg kom ind i soveværelset, da mor stadig lå i sengen, hvor hun spurgte mig, om der var noget galt. Jeg turde ikke at fortælle hende om det, for hvad kunne der ske med mig. Men meget rystet kan jeg tydelig huske, at jeg var.

De 2 af mine forældres venner blev ved med at komme i mit barndomshjem. Det var meget uforståelig for mig, men når man ikke er ældre end 6 år, tror man, at dette ens far og mor gør er det rigtige.

En dag var Ib kommet hjem til os, for at forføre mor. Hun havde givet ham 5 streger i ansigtet med neglene og han var forsvundet med det samme. Om dette var sket før eller efter, at jeg var blevet voldtaget, kan jeg ikke huske. En aften nogle dage efter hændelsen mellem mor og Ib var vi ude og besøge dem. Mor spurgte til ham, hvordan han så ud i ansigtet. Han forklarede med en lav stemme, at han havde fået en gren i ansigtet. Det eneste jeg kan minde positiv om de mennesker var, at de havde en korthåret hønsehund, som jeg elskede overalt på jorden. Mit højeste ønske var at få min egen hund på dette tidspunkt.

Imens jeg gik i skole kom jeg til at snakke med nogle af vores naboer. En af vores naboer havde et vaskeri sammen med hans kone. Han var også en af de syge mænd. På dette tidspunkt var han ikke en af fars venner. Hver dag gik jeg altid forbi deres hus, når jeg skulle til og fra skole. I starten var han meget flink, fordi han snakkede med mig om sin egen hund og fortalte mig om hundens løbetid. En dag trak han mig ned i vaskeriet og voldtog mig på bordet, hvor jeg sad på skranken. Jeg kan huske, at han gav mig penge for dette, hvor jeg bagefter kørte ned og købte slik for at trøstespise. En aften hvor der var kommet tivoli til byen ville jeg gerne være sammen med nogle klassekammerater. Jeg vidste godt, at mor og far ikke havde råd til at give mig penge, så jeg spurgte naboen, om han ville give mig penge til dette. Han stod denne aften og var på vej ud af døren, fordi han skulle til banko spil med sin kone og nogle andre naboer. Han sagde, at jeg skulle vente til han kom tilbage. I stedet for at tage til bankospil kom han tilbage til mig og lokkede mig med ind i hans stue og voldtog mig igen. Jeg kan tydelig huske, at jeg gjorde alt for at komme fri og bad ham om at stoppe, men han lovede mig bare flere penge. Bagefter kan jeg ikke huske, om jeg tog i tivoli eller købte slik, dette mindes jeg ikke.

Efter denne hændelse blev jeg meget bange for ham og snakkede kun med hans kone. Dette gjorde jeg også kun, når han ikke var hjemme. Hun var altid sød og glad for, at jeg kom og snakkede med hende i tiden, når hun arbejdede i vaskeriet.