Get Adobe Flash player

Indholdsfortegnelse

Kapitel 21

Det er hårdt, når man mister en veninde, som i en ung alder bliver ramt af kræft

Kernefamilien skal holde sammen og ungerne skal hygge sig med hinanden, uden vi forældre blander os

Min plan var ikke lykkes, da jeg efter operationen ville skilles fra Dennis. Denne plan blev ikke gennemført, da jeg slet ikke blev hjulpet med epilepsien. Jeg vidste godt, at vi har haft mange gode år sammen samt vores 2 guldklumper. Jeg kunne bare ikke klare at bo sammen med ham længere. Han har fuldstændig ændret sig i de år, hvor vi har haft med speedway klubben at gøre.

Jeg troede, at jeg nu igen havde fået en dranker på min adresse, da Dennis levede hans liv på speedway sporten. Ved siden af hørte jeg også om andre ægteskaber, som gik i stykker på grund af druk og utroskab ved de store partyer i speedway klubben.

Fra starten da Kevin startede med at køre speedway var jeg glad på hans vegne. Kevin startede, da han var 5 år med at køre og det var meget sjov i starten. Hele familien var med til løb i hele Danmark. Berit og jeg hyggede os sammen, når Kevin og far kørte speedway løbet.

Vi skulle altid være sammen med de andre forældre om aftenen, når løbene var færdigkørt. Disse typer mennesker kunne jeg overhovedet ikke hygge mig med, da de altid skulle være fulde. Det var kun på disse tidspunkter, at de gad at snakke med en. Altid var det en omgang vrøvl, de havde det sjovt med. Jeg hadede disse mange "hyggeaftener", da jeg aldrig havde det sjovt selv.

Da Kevin blev 10 år skulle han køre med en større speedway maskine, som han ikke kunne magte. Efter de mange uheld han havde klaret med motorcyklerne, valgte han selv at stoppe. En eftermiddag græd han og fortalte mig alt om, hvor ked af han var med at køre speedway. Kevin og jeg skrev en sms til Dennis, hvordan Kevin havde det. Han ønskede ikke at køre mere. Kevins motorcykel blev solgt. Jeg håbede, at der blev mere ro i familien med speedway. Dennis valgte stadigvæk at leve for Slangerup (øl klub) speedway. Han var webmaster, så det åndede og levede han med.

Jeg har mange andre interesser end bare speedway. Jeg har interesser inden for sport bl.a. badminton, motionsløb, svømning og styrketræning. Ligeledes blomster binding, havearbejde og knipling. Så jeg ville ikke bruge alt min fritid på speedway banen.

Da Kevin gik til speedway fandt jeg ud af, at han gerne ville spille fodbold. Imens han kørte speedway, spillede han også fodbold. Der havde vi aftalt, at jeg stod for fodbold og Dennis for speedway. Mens Kevin havde begge sportsgrenene var Dennis glad.

Da speedway var væk overtog Dennis fodbold sporten. Han kunne overhovedet ikke klare, at han ikke havde en interesse sammen med sin søn. Det passede mig fint, at Dennis overtog fodbold sporten sammen med Kevin.

Ved siden af dette tager Kevin og Dennis også til speedway løb sammen, så det er helt ok, når de begge 2 er interesseret i dette.

Jeg startede med psykologi på VUC. Dette var utrolig spændende, da man mødte mange andre mennesker. Vi havde emnet "familie", hvor vi snakkede om mange daglige problemer i forskellige familier. Vi har også snakket meget om forskellige måder at opdrage børn på også om tidligere generationer. Der var mange hændelser, som jeg selv har været udsat for. F.eks. hvordan min egen far har slået 2 af hans børn. Efter de mange episoder, hvor min far har slået mig, har jeg lovet mig selv, at sådan vil jeg aldrig opdrage mine børn. Min far har altid afreageret på en sådan måde med at slå børnene.

Jeg har opdraget vores børn på så god måde som muligt, men jeg har aldrig slået dem. At være de helt korrekte forældre bliver man aldrig.

I 0. eller 1. klasse havde Kevin engang været med til at drille nogle piger fra klassen med at kaste med kærnemælk. Han havde med en hidsighed lagt en af pigerne ned på gulvet, som blev en hændelse, som overhovedet ikke må ske. Da jeg hørte om episoden, tog jeg en alvorlig snak med Kevin. Han ved godt, hvornår mor er sur. Det er meget sjældent, men familien ved godt, at når jeg hæver stemmen og skælder ud, er der noget galt. Samme aften ringede jeg til pigens forældre og undskyldte mange gange, hvordan Kevin havde behandlet deres datter.

Psykologi faget fuldførte jeg ikke, da der lige pludselig opstod nogle andre private problemer.

Samtidig oven i vores skilsmisse plan mistede vi Doris den 9. september 2009, som dødede på grund af kræft. Jeg kunne slet ikke klare hendes tab oveni alt det andet skilsmisse planer. Jeg kontaktede Dorte Kann og fortalte hende om alt med vores ægteskab samt, at vi også havde mistet Doris. Jeg havde tidligere aftalt med Dorte Kann, at hvis jeg fik problemer, skulle jeg ikke bruge selvmordstankerne igen. Jeg havde ikke selvmordstanker igen, men det var meget hårdt med skilsmisse plan og tab af Doris lige oveni hinanden.

Jeg fik en henvendelse til en psykolog i Ballerup. Jeg startede hos psykolog Lone Frost i september, hvor hun gav mange gode råd. Vi snakkede om, at man kan redde et ægteskab ved at gøre noget selv ved forholdet. Lone sagde, at vi skulle prøve, at bruge lidt mere tid til hinanden. Vi skulle tænke tilbage på, hvad der var årsag til, at vi havde giftet os med hinanden. Jeg fortalte ikke alt i detaljer til Dennis, hvad Lone og jeg havde snakket om, men jeg tog det frem, som kunne redde vores ægteskab. Jeg fortalte Lone lidt om min barndom, men havde ikke behov for at snakke om dette. Tilmed snakkede vi også om fejloperationen på Riget, da det gør, at man i dag får førtidspension. Jeg stoppede hos Lone i december, da jeg også havde fået bearbejdet alle de andre skæve hændelser efter operationerne i 2006.