Get Adobe Flash player

Indholdsfortegnelse

Kapitel 10

Professionel hjælp

Når man ikke kan støtte hinanden via familie, må man søge hjælp via de professionelle sygehus system

Et stykke tid efter mor's død fik jeg professionel hjælp. Det var en dag, hvor Sandra (tidligere veninde) og jeg sad hjemme og snakkede om alt mellem himmel og jord. Jeg fortalte første gang til en anden person om hændelserne i barndommen. Sandra blev meget forskrækket om situationen. Tilmed prøvede jeg også fortælle familien om dette. Far spillede skuespil igen, selvom han vidste om en af episoderne. De troede mig ikke og blev fuldstændig tavse. Dennis kunne så godt forstå, hvorfor jeg aldrig ville røre ham nedenfor bæltestedet. Via læge blev jeg indlagt på psykiatrisk afd. i Ålborg.

Der kom jeg i snak med en ung pige på samme alder som jeg. Hun var i lære som sygeplejerske. Vi snakkede meget om både ondt og godt, hun var en person, som jeg kunne lide, da hun fik mit glade humør tilbage igen. Hun var en smilende person, som aldrig viste det sure humør. Jeg kan huske, at vi også snakkede om hendes mål med livet. De andre ansatte på psykiatrisk afdeling blev jeg slet ikke fortrolige med. Jeg syntes, at mange af personalet slet ikke var egnet til deres arbejde. En af sygeplejersken skulle give medicin med indsprøjtning, hvor man blev skide bange, for hendes måde at give medicin på. Hun satsede slet ikke at ramme en blodåre. Behandlingen med en sygeplejerske uden følelse, fortalte jeg til min kontaktsygeplejerske.

Senere fik jeg et kæmpe møgfald af den sure sygeplejerske, fordi jeg havde fortalt om, hvor ubehagelig en sygeplejerske hun var. Hende kommunikerede jeg ikke mere med.

Jeg ved ikke helt 100 %, hvad der skyldes indlæggelsen. Enten hændelserne med voldtægterne eller, at jeg selv prøvede at stoppe med epilepsi medicinen. Da jeg blev indlagt havde jeg ikke taget medicinen i ca. 1 år. Jeg startede med medicinen igen, da afdelingen så, at jeg fik et anfald derude. Men af den grund blev epilepsien ikke bedre.

Jeg startede også i en incest selvhjælpsgruppe, fordi 2 forskellige mænd havde voldtaget mig. Der hørte jeg også om brødre, som havde voldtaget deres søstre.

Efter indlæggelsen var jeg indstillet på at skulle forbedre min skolegang.