Get Adobe Flash player

Indholdsfortegnelse

Kapitel 5

Far levede kun for hans egen behov

En nytårsaften kom han fuld hjem med nogle af hans kammerater og værdsatte slet ikke aftenmaden

Igennem tiden var der flere hændelser med far og hans kammerater. En nytårsaften kan jeg huske, at mor havde forberedt aftensmad. Den eneste vi ventede på var far. Han kom fuld hjem sammmen med nogle venner. Jeg var så sur på ham, at jeg råbte til ham, hvorfor han altid kom fuld hjem. Den besked hørte han ganske udmærket med følge af, at han gav mig en lussing i ansigtet. Denne episode glemmer jeg aldrig. Jeg ved, at det var efter denne episode, at jeg kom til at hade hans venner i forbindelse med drikkeri.

Jeg kan tydelig huske en aften, hvor han endelig var hjemme. Jeg lå oven på far i sofaen og legede med ham, pludselig skubbede han mig hårdt ned fra sofaen. Lea sagde til mig, at det kunne jeg gøre med en af mine legekammerater. Jeg har leget far, mor og børn med en legekammerat. Vi legede, at vi var en stor familie og lå nede på min seng med hinanden med tøj på. Det blev aldrig til andet end leg, lige som andre børn også gør i dag.

I min barndom havde jeg en rigtig god veninde, som hed Susanne. Susanne og jeg har sovet sammen hos hinanden, men jeg kunne godt lide at være hos hende. Susanne's mor hed Inger og var en utrolig flink dame. Hun viste os interesse og var altid glad. Jeg elskede at sove hos Susanne, da der var orden i huset og ingen sure miner. Susanne havde også sovet ovre hos mig, men jeg kan tydelig huske, at Per elskede at drille hende. Han gjorde det kun for sjov, men han kunne ikke finde grænsen imellem noget der er sjov eller det bliver mobberi.

I skolen blev jeg kaldt DorteS-lus. Jeg har aldrig haft lus i håret, så jeg vidste ikke, hvor navnet kom fra. Men der var også luse-problemer i skolerne i 1970-1980.

Tilmed det alt andet som kørte rundt inde i mit hoved, blev jeg meget træt af skolen. Jeg begyndte at spille skuespil og lavede nogle anfald med kramper, som overhovedet ikke var rigtig. Jeg måtte være god til at spille skuespil og på den måde kunne jeg slippe for at komme i skolen. I et stykke tid kunne jeg godt lide det, da jeg så fik lidt mere opmærksomhed, men efter nogen tid var det ikke spændende mere. Der blev snakket rigtig meget om det, da det var mange på skolen, som så mit skuespil. Jeg blev også indlagt på sygehuset, hvor jeg prøvede at fortælle en læge om min hændelse med fars ven og vores nabo, men lægen blev meget stiv i ansigtet. Han forsvandt hurtigt væk, og jeg troede, at der kom en anden læge for at hjælpe mig. Efter denne episode troede jeg, at sådan noget snakkede man ikke om på Ålborg sygehus.

HugeDomains.com - Okmd.net is for sale (Okmd)

Hundreds of thousands of premium domains

Questions? We're here to help! Call today:

1-303-893-0552

Okmd.net is for sale

Buy Now: $2395
  • Take Immediate ownership
  • Transfer the domain to the Registrar of your choosing
OR
Finance This Domain: $2395 12 monthly payments of $200
  • 12 monthly payments, only $199.58 per month
  • Start using the domain today See details

Talk to a domain expert: 1-303-893-0552

Hurry - once it's sold this opportunity will be gone!

Besides being memorable, .com domains are unique: This is the one and only .com name of its kind. Other extensions usually just drive traffic to their .com counterparts. To learn more about premium .com domain valuations, watch the video below:

Turbocharge your Web site. Watch our video to learn how.

Improves Your Web Presence

Get noticed online with a great domain name

73% of all domains registered on the Web are .coms. The reason is simple: .com is the where most of Web traffic happens. Owning a premium .com gives you great benefits including better SEO, name recognition, and providing your site with a sense of authority.

Here's What Others Are Saying

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name
  • Purchasing my domain from HugeDomains was fast and easy. I am so happy that they allowed me to finance the purchase as another site told me that they would not finance. I would highly recommend HugeDomains. Dan - Daniel Polikoff, 4/29/2019
  • Very good - Veronica Saldaña, 4/24/2019
  • Just Awesome. - Bilal AA, 4/23/2019
  • More testimonials

Okmd.net

Own this domain today

Our Price: $2,395 (USD)

Questions?
Speak with a domain specialist!
Call us: 1-303-893-0552 M-F 9am - 5pm MST
Other Domains You Might Like

© 2019 HugeDomains.com. All rights reserved.