Get Adobe Flash player

Indholdsfortegnelse

Kapitel 17

Æblet falder ikke langt fra stammen

Min søsters børn er ikke dejlige og hjælpsomme individer, da de overhovedet ikke bruger hovedet inden de taler

I forbindelse med det store forsøg på selvmord kom min søster samt Jane og Line (Berits kusiner) til Sjælland, da Dennis sagde, at det var i orden. Dennis og Lea havde hygget sig med børnene og var en tur på Bakken.

Et tidspunkt havde Jane og Line været alene med Berit og spurgte hende, om hun ikke var sur på mor. Berit blev både vred men også ked af, hvad hendes kusiner smed i hovedet på hende. Igen en konflikt imellem pigerne, da Berit aldrig havde følt en lille smule for disse 2 kusiner. De har også altid troet, at de skulle bestemme over hende, fordi hun er 6 år yngre end dem.

Lea var også meget interesseret i at komme ind på sygehuset, hvor jeg var indlagt. Dette gav jeg ikke grønt lys til. Jeg vidste godt, at jeg skulle have noget hjælp, men ikke fra hendes side. Hun har hele tiden troet, at hun var så god til at løse andres problemer. Min søster og jeg har haft konflikter siden vores barndom, samt opdragelse på børn var vi heller ikke enig om.

På et senere tidspunkt var Berit på besøg i Jylland ved familien og skulle være der 3-4 dage. Hun sms'ede til mig og fortalte, at hun ville hjem. Hun var blevet skuffet over sin kusine Nina, da hun pludselig sad alene i Pers stue. Nina var gået i kælderen for at være sammen med hendes kæreste, samt Per var gået i haven og klippede hans græsplæne. Berit havde set frem til, at hende og Nina var taget ud og shoppe alene sammen. Da jeg hørte dette, ringede jeg med det samme til Pers mobil og bad ham om at køre Berit ned til toget hurtigst mulig. Det lovede han, men i stedet for ringede han til Lea.

Lea kom hurtigt hen til Per, fordi hun skulle nok redde alting. Lea kom ind i stuen og Berit græd, da Lea gav hende en knuser. Lea troede med det samme, at Berit var dyb ulykkelig efter mors selvmordsforsøg. Lea ringede til os, hvor hun med det samme kom med gode forklaring om, hvorfor Berit var så ulykkelig.

Dennis vidste alt om, hvad Berit var ked af ovre hos familien. Han sagde til Lea, at hvis vi manglede hjælp af hensyn til psykologer til Berit, så foretrak vi altid de professionelle psykologer. Efter denne samtale i telefonen fik vi Berit hjem og afhentede hende senere på dagen i Roskilde. Efter denne konflikt har vi besluttet, at den selvglade familie ønskede vi ikke mere kontakt med længere.

Vi har altid aftalt, at børnene fik gaver til jul og fødselsdage indtil de blev 18 år. Dennis og jeg har aldrig snydt børnene, hvis der har været konflikter imellem vi voksne. Både Per og Lea stoppede begge 2 med gaver til Berit og Kevin, da vi var så uhøflige overfor dem. Det kan da ikke gå ud over børnene, at forældrene ikke kan enes.

Kevin sagde tilmed, at når de aldrig besøgte os, så gad vi heller ikke at besøge dem. Det var ganske rigtig og jeg lyttede til, hvad Kevin sagde.

I dag har vi det udmærket uden familien. Berit har lidt kontakt med Nina. Jeg har også snakket med Nina, men vores forhold kommer aldrig op igen. Lige før Berits 18 års fødselsdag, aftalte hun med Nina at komme på besøg i Ålborg, da Nina er flyttet hjemmefra. Inden Berit rejste til Ålborg, læste hun på Face book, at Jane og Line også kom med til en stor fest. Disse 2 kusiner samt Ninas kæmpe fest, som skulle holdes lørdag aften, orkede hun ikke. I stedet for tog hun til en fest herhjemme, som hun hellere ville end de selvglade kusiner i Jylland.

HugeDomains.com - Okmd.net is for sale (Okmd)

Hundreds of thousands of premium domains

Questions? We're here to help! Call today:

1-303-893-0552

Okmd.net is for sale

Buy Now: $2395
  • Take Immediate ownership
  • Transfer the domain to the Registrar of your choosing
OR
Finance This Domain: $2395 12 monthly payments of $200
  • 12 monthly payments, only $199.58 per month
  • Start using the domain today See details

Talk to a domain expert: 1-303-893-0552

Hurry - once it's sold this opportunity will be gone!

Besides being memorable, .com domains are unique: This is the one and only .com name of its kind. Other extensions usually just drive traffic to their .com counterparts. To learn more about premium .com domain valuations, watch the video below:

Turbocharge your Web site. Watch our video to learn how.

Improves Your Web Presence

Get noticed online with a great domain name

73% of all domains registered on the Web are .coms. The reason is simple: .com is the where most of Web traffic happens. Owning a premium .com gives you great benefits including better SEO, name recognition, and providing your site with a sense of authority.

Here's What Others Are Saying

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name
  • Purchasing my domain from HugeDomains was fast and easy. I am so happy that they allowed me to finance the purchase as another site told me that they would not finance. I would highly recommend HugeDomains. Dan - Daniel Polikoff, 4/29/2019
  • Very good - Veronica Saldaña, 4/24/2019
  • Just Awesome. - Bilal AA, 4/23/2019
  • More testimonials

Okmd.net

Own this domain today

Our Price: $2,395 (USD)

Questions?
Speak with a domain specialist!
Call us: 1-303-893-0552 M-F 9am - 5pm MST
Other Domains You Might Like

© 2019 HugeDomains.com. All rights reserved.